Tietoja safareistamme

- Toteutamme kaikki safarimme ja moottorikelkkakuljetukset säävarauksella!

- Hintaan sisältyy varusteet ja pientä purtavaa.

- Hoidamme myös tarvittavat kelkkaluvat.

- Meiltä saat safareillesi myös ateriapalvelut.

- Vuokraamme myös lumikenkiä, liukulumikenkiä ja potkukelkkoja.

- Huom! Vuokraamme moottorikelkkoja vain omille safareillemme.
Kelkkasafari halki erämaa-alueen Halti tunturille on ainutkertainen elämys.

Safarin kesto on noin 5 tuntia sääolosuhteista riippuen.

Kelkkasafarit ja Kelkkakuljetukset

Järjestämme kelkkasafareita Suomen huipulle Haltille ja Meekon laaksoon Saivaaran maisemiin.

Hoidamme myös kelkkakuljetuksia tunturiin. Tiedustele kuljetuksia jos olet lähdössä tunturiin vaikkapa vapaa laskemaan tai pilkille.


Huom! Jos sinulla on erityistoiveita safarillesi niin kerro ne ajoissa meille ja katsotaan reitti yms. asiat yhdessä!
Iltajääverkot

Iltajääverkoilla ollaan jännän äärellä. Lähdemme illan hämärtyessä lähijärven jäälle kokemaan verkot. Jäiden alainen verkkokalastus on monelle tuntematon tapa kalastaa. Iltajääverkoilla näytämme käytännössä kuinka homma tapahtuu!


Pilkki

Voit myös kokeilla pilkkimistä kylän vieressä Kilpisjärvellä. Meiltä saat mukaan kaikki tarvittavat varusteet.


Pilkkisafarit

Lähde kanssamme rautu- ja harripilkille erämaajärvien parhaille ottipaikoille tai aivan kylän viereen Kilpisjärvelle! Kauemmas erämaahan suuntautuvat pilkkiretket ovat päiväsafareita. Lähdemme aamusta matkaan ja palaamme illansuussa takaisin. 


Safarin kesto/hinta riippuu matkan pituudesta ja osanottajamäärästä ja se sovitaan aina erikseen.
Tsahkal-järven laavulla voi ihailla revontulia nuotion lämmössä.

Revontulisafarit

Kilpisjärvi tarjoaa loistavat edellytykset revontulien seuraamiseen. Täällä voi revontulia nähdä ja kuvata upeassa tunturimaisemassa. Seuraamme sää- ja revontuliennusteita jonka mukaan lähdemme sitten revontulijahtiin.

Hyviä paikkoja ovat esimerkiksi Tsahkaljärvi ja Kolmen valtakunnan rajapyykki. Tsahkalin laavulla on mukava tulistella revontulien loimutessa taivaalla.

Nopeasti vaihtuvien sääolojen vuoksi revontulisafareita kannattaa tiedustella vain muutamaa päivää aikaisemmin jolloin voimme paremmin ennakoida sää-ja revontuliennusteet.Kilpis "saitsinkilta" palatessa aukeaa upea maisema Saanalle ja Kilpisjärven ylitse Ruotsin ja Norjan tuntureille.

Kilpis "saitsinki"

Maisemasafarilla näet Kilpisjärven reen kyydissä mukavasti istuen. Käymme Kolmen valtakunnan rajapyykillä, jossa muutamalla askeleella rajapyykin ympäri voit vierailla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa!

Sieltä matka jatkuu suomen tunnetuimman tunturin Saanan maisemiin. Kierrämme tunturin Saanajärven kautta, jossa tulistelemme kodalla ja nautimme pientä purtavaa.

Huom! Vaihtoehtona on myös käynti vain Rajapyykillä tai Saanajärvellä.                          Tämä safarimme sopii hyvin kaikille ja erityisesti perheille!

Muut palvelut

Toteutamme myös pieniä talo/mökkiremontteja. Lisäksi teemme maansiirtotöitä.           Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!